بوستر ترمز، یکی از بخش های مهم خودرو است که کیفیت عملکرد آن تاثیر بسیار زیادی در نحوه ترمز گرفتن ماشین دارد. بوستر، بخشی از سیستم ترمز است که در ترمزهای دیسکی تعبیه شده است. درواقع ترمزهای کاسه ای یا طبلی، فاقد این قطعه هستند. بوستر ترمز که با عنوان بوستر خلأ هم شناخته می شود، شبیه یک قوطی فلزی سیاه رنگ است که پشت موتور و سمت راننده قرار می گیرد. اگر درب کاپوت ماشین را باز کنید، بوستر ترمز به راحتی قابل مشاهده و در دسترس است. بدنه فلزی، سوپاپ هوشمند، دیافراگم، سوپاپ یکطرفه، میله رابط، فنر بوستر و پیستون بوستر، اجزای این قطعه هستند.
کاربرد بوستر ترمز
بوستر ترمز، برای تقویت نیرویی که راننده به سیستم ترمز وارد می کند، کاربرد دارد. درواقع این قطعه را تعبیه کرده اند تا ترمز، با کمترین فشار بر پدال، بیشترین سرعت عملکرد را داشته باشد. به زبان ساده تر، این قطعه کمک می کند که سیستم ترمز، عملکردی بهتر و سریع تر داشته باشد. جالب است بدانید که بوستر، با استفاده از خلئی که موتور ایجاد می کند، نیروی پدال را افزایش داده و با چند برابر قدرت بیشتر، آن را به سیلندر اصلی ترمز منتقل می کند. از کارکرد مهم دیگر بوستر ترمز هم نباید غافل شد؛ این قطعه باعث می شود ترمز هنگام خاموش بودن خودرو عمل نکرده و پدال آن سفت باشد.
تعمیر بوستر ترمز
تعمیر بوستر ترمز، زمانی انجام می شود که عملکرد ترمز ضعیف شده و یا پدال، بیش از حد سفت باشد. همچنین اگر پدال بیش از پایین رفته و یا در هنگام ترمز گیری، ماشین به یک طرف کشیده شود، باید هرچه زودتر اقدام به تعمیر بوستر ترمز کنید. خالی شدن ترمز نیز در برخی مواقع، می تواند نشان دهنده بوستر باشد. برای تعمیر بوستر سیستم ترمز، می توانید از همکاران ما کمک بگیرید. تعمیرکاران ما از قطعات یدکی اصلی استفاده می کنند تا ضمن ترمیم بوستر و تعویض آن در صورت نیاز، عملکرد سیستم ترمز خودروی شما را در بهترین سطح، تنظیم نمایند.